S.C. ROMTERM S.A.    

.

S.C.Romterm S.A., Bucuresti, sector V, str. Iovita nr.11, tel./fax: 021/ 410.58.15, 410.00.36, 410.68.80, 410.39.23 Cazane de abur cu debit pana la 525 t/h, presiune 195 bari si temperatura 570oC; Cazane de abur cu debit pana la 525 t/h, presiune 195 bari si temperatura 570 oC;

    ROMTERM

            

 Despre noi
 Scurt istoric
 Certificari
 Lista de referinte
Directii noi de dezvoltare
 Contact
 E-mail 

 

 Firma noastra se afla intr-un permanenta dezvoltare, iata cateva dintre noile noastre directii:

 Certificãri

:: DIRECTII NOI DE DEZVOLTARE :

 

a.In perioada urmatoare, S.C. ROMTERM S.A. si-a propus sa asimileze in procesul de fabricatie cazane de apa calda si abur complet automatizate din otel, pana la 1,5 Gcal/h si 8 tone abur/ora.

In acest scop dorim sa extindem contractul existent, de unic montator, cu firma producatoare HOVAL Austria, la achizitia licentelor de fabricatie pentru tipurile de cazane mai sus. Va fi necesara achizitia de utilaje pentru realizarea proiectului astfel: masina de debitat tabla, masina de indoit tabla si masina de roluit tabla.

b.In cadrul activitatii de service inteionam sa realizam un sistem de alimentare anuala a instalatiilor de incalzire cu apa dedurizata in scopul prelungirii duratei de viata a acestora si imbunatatirii schimbului de caldura.

Pentru aceasta va fi necesara achizitia a 3 statii de tratare a apei de diverse dimensiune in functie de marimema instalatiei.

 

 

 

c.In scopul largirii ariei de activitate spre zone mai indepartate (Moldova, Transilvania), precum si a diminuarii costurilor generate de aceasta, este necesara achizitiaunui autovehicul de 8t pentru transportul materialelor si a unei rulote pentru transportul si cazarea muncitorilor in zona de lucru.

 

d.Pentru activitatea de montare de instalatii de gaze si apa potabila care trebuie executate din tevi de polietilena, urmeaza a se achizitiona doua aparate de sudura in polietilenacare sa acopere intreaga gama de tevi uzata.

 

 

Simtex - ISO

ISCIR

RENEL - DGPEET

Petrom R.A.

Radet

Distrigaz

RGAB


 Lucrãri

 Cazane energetice

 Termoficare

 Centrale termice la cheie

 Transformãri de puncte termice Ón centrale termice

 Piese de schimb pentru cazane

 Instalatii hidrofor si stins incedii

 Lucrãri de gaze

 Instalatii de Óncãlzire si sanitare