S.C. ROMTERM S.A.    

.

S.C.Romterm S.A., Bucuresti, sector V, str. Iovita nr.11, tel./fax: 021/ 410.58.15, 410.00.36, 410.68.80, 410.39.23 Cazane de abur cu debit pana la 525 t/h, presiune 195 bari si temperatura 570oC; Cazane de abur cu debit pana la 525 t/h, presiune 195 bari si temperatura 570 oC;

    ROMTERM

            

 Despre noi
 Scurt istoric
 Certificari
 Lista de referinte
Directii noi de dezvoltare
 Contact
 E-mail 

 

 Firma noastra a luat fiinta in 1991, iata o scurta trecere in revista a principalelor momente din istoria societatii:

 Certificãri

:: SCURT ISTORIC :

 

De la infiintare (1991), activitatea firmei s-a axat mai ales pe reparatii in termocentrale in Bucuresti si Craiova, lucrari de reparatii la sucursale PETROM din Craiova, Videle, Pitesti, Targoviste. S-au mai executat constructii metalice diverse si reparatii la centrale de abur si incalzire la diversi beneficiari (Sintofarm, Scippa, etc).

Din anul 1996 a inceput colaborarea cu R.A.D.E.T. Bucuresti pentru constructii si reparatii de cazane, schimbatoare de caldura pentru apa calda menajera si incalzire, confectii metalice diverse.

De asemenea, din anul 1996 activitatea firmei s-a diversificat, incluzând, pe lângă lucrările enumerate mai sus, constructii de centrale termice pentru încălzire si instalatii aferente la Bucuresti, Ploiesti, Craiova, confectionare de subansamble pentru echiparea centralelor termice (boilere, centrale de căldură, vase acumulare, vase hidrofor). Mentionăm că aceste subansamble au fost confectionate în atelierul propriu de productie.

 

Incepând cu anul 2000, firma a obtinut autorizatie pentru executie, montaj si reparatii instalatii de gaze si apa potabila.Tot în anul 2000 s-a creat si o unitate de service pentru centralele de încălzire care realizează activităti de supraveghere, întretinere si reparatii la instalatiile beneficiarului (Transelectrica, Avicola Crevedia, IOMC Spitalul Polizu).

In scopul îmbunătătirii performantelor produselor fabricate, s-a initiat in 1999 un program de colaborare cu institutul de proiectare I.C.P.E.T. Cercetare ce se derulează în continuare.

In toata aceasta perioadă (1991-2003) a existat o colaborare strânsă cu institutiile de proiectare în domeniu (I.S.P.E., I.C.P.E.T.) pentru a realiza produse si reparatii de calitate. Calitatea produselor si serviciilor oferite de firma S.C. ROMTERM S.A. este principala preocupare a managerilor săi. Astfel a fost implementatun sistem al calitătii în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2002, certficat de SIMTEX OC.

Conform celor prezentate mai sus, firma a cunoscut, din 1996 până în prezent, un ritm mediu anual de dezvoltare de 10%. Acest lucru a făcut necesară cresterea numărului de angajati si deasemenea mărirea spatiului de desfasurare a activitatii.

 

Simtex - ISO

ISCIR

RENEL - DGPEET

Petrom R.A.

Radet

Distrigaz

RGAB


 Lucrãri

 Cazane energetice

 Termoficare

 Centrale termice la cheie

 Transformãri de puncte termice în centrale termice

 Piese de schimb pentru cazane

 Instalatii hidrofor si stins incedii

 Lucrãri de gaze

 Instalatii de încãlzire si sanitare